Kakkospalkittu Joel Armia iski voittomaalin NHL:ssä, kolmannen ottelunsa pelannut suomalaistulokas ihastuttaa – luotsilta yltäitä sanoja

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin reppuun toisen kaksikymppisen aikana vain reilussa seitsemässä minuutissa kolmesti osunut Montreal Canadiens otti toisen perättäisen voittonsa taalajäillä numeroin 4-1. Ottelun yksi avainpelaajista oli pisteet 1+1=2 iskenyt Joel Armia.

Kamppailun kakkostähdeksi valittu suomalaishyökkääjä sivalsi huipputärkeän osuman ja lopulta pelin voittomaaliksi jääneen häkin näin. Syöttöpisteen Armia sai 3-1-häkkiin, jonka ykkössyöttäjä oli puolestaan maanmies Artturi Lehkonen.

– Kaikki asiat tapahtuivat nopeasti. Yritin vain saada kiekkoa ylös ja se oli kiva homma, että tämä toimi, kauden 11:nnen pönttönsä kiskaissut pelaaja sanoi paikallislehti Montreal Gazettelle.

Leskinen ihastuttaa

Habsin luotsi Claude Julien oli syy siihen, että myös puolustaja Otto Leskinen (+1) nousi pelissä komeasti valokeilaan. Tehoitta jäänyt pieksämäkeläispuolustaja pelasi ottelussa uransa isoimmat minuutit, kun peliaikaa tippui nyt 12.03. Kolmannessa erässä Leskinen kävi kaukalossa säännöllisesti.

– Tämä on merkki siitä, että hän pystyy käsittelemään asioita paremmin. Niin kauan, kun hän tekee oikeita asioita, ei häntä ole syytä pistää penkille, luotsi järkeili.

– Kolmannessa erässä hän sai vaihtoja säännöllisesti, koska hän pelasi vakaasti. Jos aiomme hänen tulevan sisään ja auttavan meitä, on meidän luotettava häneen.

Pens-koitos oli Leskiselle NHL-uran kolmas. Hänen minuuttinsa ovat nousseet ottelu ottelulta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.