Tätä ei olisi viime kaudella uskonut! Patrik Laine loistaa NHL:ssä aivan uudessa roolissa: ”Olen työstänyt näitä asioita”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine oli viime yönä vireessä heti siitä hetkestä alkaen, kun kiekko tiputettiin jäähän. Hän oli Winnipeg Jetsin avauskentällisessä Nashville Predatorsia vastaan ja iski maalin, kun ottelua oli ehtinyt kulua vain 18 sekuntia.

Suomalaistykki pääsi jäälle myös ottelun viimeisillä hetkillä, kun Winnipeg taisteli 2-1 johtoasemassa ottelun voitosta. Vielä viime keväänä Lainetta olisi ollut vaikea kuvitella puolustamaan ratkaisuhetkinä.

– Mielestäni osaan pysyä rauhallisena, kun peli menee hyvin. Tampa-ottelu oli vähän kuin vapaapäivä ja istuin penkillä, joten ehkä se oli hyvä asia. Tällaisia ratkaisuja pitää pystyä tekemään, kun puolustaa johtoasemaa, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

– Pitää vain olla vahva kiekoissa, pitää yrittää saada kiekkoja ulos omalta alueelta ja toimittaa kiekot syvään. Olen työstänyt näitä asioita. On mukava olla jäällä näinä hetkinä.

Kokonaisuudessaan Laine sai kelvollisesti peliaikaa. Hän oli jäällä yhteensä 18 minuuttia ja 25 sekuntia. Vaihtoja kertyi 24 kappaletta.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.