Jopa Jack Huhges ja Kaapo Kakko kalpenevat – NHL:n juhannuksen kolmosvaraus takoo huikeaa ja historiallista jälkeä

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tällä kaudella tehot 5+5=10 iskenyt Chicago Blackhawksin sentteri Kirby Dach, 18, on jättänyt jopa juhannuksen ykkös- ja kakkosvaraukset, eli New Jersey Devilsin Jack Hughesin ja NY Rangersin Kaapo Kakon varjoonsa syksyllä.

Lähes kaksimetrinen ja satakiloinen kesän kolmosvaraus on NHL:n tulokkaiden pistepörssissä kuudentena. Hughes (4+6=10) ja Kakko (6+2=8) seuraavat tylysti takana.

Tietysti piste-ero Dachin ja kahden muun välillä ei ole iso, mutta toisaalta moni saattoi olettaa, että Blackhawks-sentterin pinnoista ei voi puhua samassa lauseessa Hughesin ja Kakon kanssa edes tässä vaiheessa sesonkia.

Dachin pistepussi on karttunut viime aikoina erityisen roimasti, sillä nyt keskushyökkääjä viilettää jo viisi ottelua käsittävässä pisteputkessa. Viime yönä kanukki saalisti yhden syöttöpinnan Carolina Hurricanesia vastaan.

Pisteputki on jaetusti kolmanneksi pisin Chicagon seurahistoriassa 18-vuotiaista pelaajista puhuttaessaEd Olczyk takoi pisteitä viidessä ottelussa peräkkäin tammikuussa 1985.

Tällä kaudella AHL:ää Rockford IceHogsissa pelanneen Dachin edustama Blackhawks hävisi keskiviikkoyönä Hurricanesille luvuin 2-4. Chicago keikkuu Keskisessä divisioonassa viidentenä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.