Edmonton Oilersille ikäviä uutisia! IS: Jesse Puljujärvi valotti NHL-suunnitelmiaan

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven ja Edmonton Oilersin sopimussotku tuskin on ratkeamassa pian. Suomalaislupaus on tehnyt selväksi, ettei hän aio enää pelata otteluakaan Edmontonissa. Jos kanadalaisseura haluaa kaupata hänet, on Puljujärvellä aikaa joulukuun alkuun asti tehdä NHL-sopimus.

Puljujärvi paljasti Ilta-Sanomille, ettei hänellä ole muutenkaan kiire takaisin NHL:ään, vaikka pelaisikin eri seurassa.

– Olen tykännyt olla Kärpissä. Siihen on sataprosenttinen fokus, että pelaan Oulussa kauden loppuun asti, ja pystyn pelaamaan hienon kauden siellä. Tarkoitus on edetä keväällä pitkälle, Puljujärvi kommentoi Ilta-Sanomille.

Puljujärvi onkin löytänyt itseluottamuksensa takaisin Liigassa. 18 otteluun hän on jo takonut tehot 11+9=20.

Liigaan jääminen on ikävä uutinen Edmontonille. Kanadalaisseura pärjää vihdoinkin NHL:ssä, ja vaihtaisi Puljujärven mielellään saadakseen vahvistuksia pakistoonsa. Seurat  kuitenkaan tuskin kiinnostuvat suomalaislupauksesta, jos hän ei suostu pelaamaan NHL:ssä koko kaudella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!