Patrick Marleau palaa San Jose Sharksiin – sai heti paikan huippuketjusta

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin kanssa NHL-sopimuksen allekirjoittanut Patrick Marleau pelaa ensimmäisen ottelunsa uusvanhassa seurassaan perjantain vastaisena yönä Sharksin hakiessa kauden avausvoittoaan Chicago Blackhawksin vieraana.

40-vuotias konkari pääsee heti ensimmäisessä ottelussaan todelliseen huippuketjuun Logan Couturen ja Timo Meierin rinnalle. Veteraanihyökkääjä odottaa paluutaan Sharks-kokoonpanoon kuin pikkulapsi joulua.

– On hyvä päästä tositoimiin ja saada käyttää kaikki tämä adrenaliini hyväkseen, hyökkääjä kertoi NHL:n kotisivuilla.

Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer oli ensimmäisten harjoitusten perusteella vakuuttunut varsinkin Marleaun luistelunopeudesta, joka on vuosirenkaista huolimatta valmentajan mukaan edelleen hyvällä tasolla.

– Hän luistelee yhä todella hyvin. Hän on iso mies, joka tietää kuinka pelata. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän pystyisi auttamaan meitä jäällä ja sen ulkopuolella. Hän on tyylikäs kaveri. Hän on ollut johtaja täällä, sekä kapteeni tässä sarjassa, DeBoer muistutti median edessä.

Apua Sharks totisesti tarvitsee. Joukkue on aloittanut kautensa neljällä perättäisellä tappiolla.

LUE MYÖS: Pittsburghin surkea epäonni jatkuu: myös kesän ykköshankinta loukkaantuneiden listalle – tässäkö korvaaja?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!