Takavuosien supertähti Patrick Marleau solmi vihdoin NHL-sopimuksen – naurettava hintalappu!

© Kuva: Getty Images

NHL:än vuoden 1997 varaustilaisuuden kakkosnimi Patrick Marleau on viimein rustannut nimensä uuteen sopimukseen.

19 kautta taalakaukaloita kolunnut 40-vuotias veteraanihyökkääjä liittyy vuoden ja 700 000 dollarin minimisopimuksella miehen pitkäaikaisen seuran San Jose Sharksin riveihin.

Marleau jätti Sharksin kesällä 2017 siirtyen tuon jälkeen kahden kauden ajaksi Toronto Maple Leafsin riveihin. Kanadalaisseuralla ei kuitenkaan ollut enää tälle kaudelle käyttöä viime kaudella tehot 16+21=37 iskeneelle konkarille. Leafs kauppasi Marleaun lopulta Carolina Hurricanesiin, joka osti miehen ulos sopimuksestaan.

NHL-piireissä varsinaisena teräsmiehenä tunnettu Marleau on pelannut urallaan kunnioitettavat 1493 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 508+574=1082. Veteraanihyökkääjä ei ole missannut ainuttakaan runkosarjaottelua kymmeneen vuoteen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!