Toimituksen valinnat: tässä ovat NHL:n TOP 5 hyökkääjät!

© Kuva: Getty Images

NHL-kausi alkaa pitkän odotuksen jälkeen ensi yönä. NHLSuomi-sivusto ennakoi alkavaa kautta valitsemalla jokaisen pelipaikan viisi parasta pelaajaa. Voit katsoa myös laajan joukkue-ennakkopakettimme tästä.

Tässä artikkelissa käsittelemme NHL:n parhaita hyökkääjät.

5. Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche

Nathan MacKinnon on koko Colorado Avalanchen hyökkäyksen ja tulivoimaisen ykkösketjun sielu. Hän on yksi ennakkosuosikeista arvostetun Hart Trophyn voittoon. Poikkeuksellinen luistelija tykitti viime kaudella 99 tehopistettä. Ensi kaudeksi tähtäimessä on satasen rikkominen.

4. Patrick Kane, Chicago Blackhawks

Patrick Kane on NHL:n 2010-luvun paras pistemies. Ikä ei ole hidastanut lainkaan jenkkihyökkääjän tahtia. Vaikka ketjukaveritkin ovat vaihtuneet kaudesta toiseen, Kane löytää aina tavan olla tehokas. Viime kausi oli Kanen tähän astisen uran paras, ja hän tykitti runkosarjassa 110 tehopistettä.

Patrick Kanella on allaan uransa paras kausi. (Photo by Jonathan Daniel/Getty Images)

3. Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Sidney Crosbya on pidetty läpi uransa maailman parhaana kiekkoilijana. Viime vuosina Connor McDavid on viimein noussut kilpailemaan tittelistä. Crosby on jäänyt jo kakkoseksi, mutta viime kaudella hän muistutti itsestään iskemällä 100 tehopistettä. Pittsburgh-kapteenin tavaramerkki on uskomattomalla käsi-silmäkoordinaatiolla ilmasta isketyt osumat.

2. Nikita Kutsherov, Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov on aina jännittävää seurattavaa jäällä ollessaan. Venäläishyökkääjä on jatkuvasti vaarallinen ja varsinkin ylivoimalla katsojankin on vaikea pysyä perässä Kutsherovin kiekon liikuttelussa. Venäläishyökkääjä tykitti runkosarjassa lopulta uskomattomat 128 tehopistettä.

1. Connor McDavid

Connor McDavid on takonut läpi NHL-uransa hurjaa jälkeä. Ketjukaverit Edmonton-sentterillä ovat usein jättäneet toivomisen varaan, mutta McDavid tekee kenestä tahansa paremman kiekkoilijan. Hänellä oli myös suuri rooli Leon Draisaitlin 50 maalin kaudessa.

TESTAA: Visa: Osaatko nimetä kaikki uudet NHL-kapteenit?

LUE MYÖS: Katso kuvat: Tässä ovat St. Louisin uudet Stanley Cup -sormukset – mukana upeita yksityiskohtia

 


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.