Patrik Laine latasi rajua tekstiä Jetsistä – kapteeni Blake Wheeler ampuu takaisin: ”Ei todellakaan ole tehnyt sitä yksin”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkomaailmassa nousi tiistaina melkoinen kohu ilmoille, kun Patrik Laine latasi suoria kommentteja Iltalehdelle.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine oli sanonut Iltalehden haastattelussa.

Nyt kohuttavaan aiheeseen on ottanut kantaa myös Jetsin kapteeni Blake Wheeler.

– Hän on ollut ehdottomasti yksi meidän parhaita pelaajiamme. Hän on saanut paljon peliaikaa ykkösylivoimassamme. Ylivoimamme on kuitenkin ollut sarjan viiden parhaan joukossa viimeisen parin kauden aikana, ja iso osa sitä on ”Pattyn” ansiota. Hän on nuori jätkä, jolla on todellakin ollut paljon menestystä edellisen kolmen kauden aikana. Hän ei todellakaan ole tehnyt sitä yksin, sen voin teille vakuuttaa, Wheeler kertoi TSN:n haastattelussa.

– On upea ominaisuus haluta enemmän – haluta lisää peliaikaa. Hitto, voisin sanoa, että nuo ovat kaikki hyviä asioita (joita Laine sanoi). Haluamme juuri sellaisia kavereita, jotka ovat nälkäisiä, ja sellaisia, jotka eivät tyydy siihen tilanteeseen missä he ovat nyt, Jets-kippari jatkoi.

Wheelerin mukaan Lainetta saattaa tällä hetkellä painaa NHL-sopimuksen puuttuminen.

– Mielestäni hän on vain juuttunut limboon, ja hän ehkä haluaa jo päästä tänne pelaamaan ja olla jälleen NHL-pelaaja. Hänellä on varmasti paljon turhautumista siihen, että hän ei ole vielä haluamassaan paikassa, Wheeler uskoo.

LUE MYÖS: Patrik Laineen kommentit räjäyttivät some-myrskyn: ”Laita pleikkari sivuun ja rupea hommiin”


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.