NHL-toimittaja: Toronto Maple Leafsin kaupattava suomalaispeluri pois – tässä syy

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin organisaatiossa neljännen täyden kauden starttaava suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo on ajautunut vaikeaan paikkaan.

Maple Leafsin maalille on tällä hetkellä melkoisen paljon tungosta, sillä joukkueen NHL-leirillä on Kaskisuon lisäksi mukana kokeneet maalivahdit Michael Huchinson ja Michal Neuvirth sekä selkeä ykkösvahti Fredrik Andersen.

Neuvirth on tosin mukana tryout-sopimuksella, joten tshekkivahdin kohtalo päätetään vasta myöhemmin.

The Athletic -lehden toimittaja Scott Wheeler näkeekin, että Kaskisuo on tällä hetkellä jäämässä Maple Leafsin neljänneksi maalivahdiksi, päätyy Neuvirth NHL-sopimuksen tai ei.

– Jos Hutchinson ja Kaskisuo molemmat matkaavat AHL-seura Toronto Marliesiin, niin heidän ei tulisi viedä maalivahtilupauksilta Joseph Wollilta tai Ian Scottilta mahdollisuutta pelata siellä. Tämä voi lopulta pakottaa Maple Leafsin kauppaamaan Kaskisuon pois, koska Babcock haluaa pitää Hutchinsonin varmuuden vuoksi kolmosvahtina, Wheeler sanoi.

Kaskisuo odottaa vieläkin debyyttiään NHL-kaukaloissa. 25-vuotias vantaalainen pelasi viime kaudella AHL:n runkosarjassa 30 ottelua torjuntaprosentilla 89,6. Pudotuspeleissä hänen torjuntaprosenttinsa oli 12 ottelussa upea 92,7.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.