Carolina-tähti otti kovat keinot käyttöön – suostuu siirtoon vain yhdellä ehdolla!

Carolina Hurricanesin puolustaja Justin Faulk on pyörinyt viime päivät siirtohuhujen keskiössä seuran hankittua vapailta markkinoilta nimekkään lisän puolustukseensa Jake Gardinerin muodossa.

Sportsnetin Elliotte Friedman kertoi ainakin Anaheim Ducksin olevan kiinnostunut 27-vuotiaan jenkkipakin hankkimisesta, joskaan osittaisen siirrot estävän pykälän nykyiseen sopimukseensa saanut Faulk itse ei aio hyväksyä siirtoaan Ducksiin – ilman pientä reunaehtoa.

The Orange County Register -lehti uutisoi Faulkin vaativan nimittäin Hurricanesilta jatkosopimusta ennen suostumistaan siirtoon. Mies tienaa nykyisestä, ensi kesänä umpeutuvasta sopimuksestaan 4,8 miljoonaa dollaria kaudessa.

82 peliä tehoin 11+24=35 päättyneellä kaudella pelannut oikealta laukova Faulk olisi siirron toteutuessa varsin tervetullut lisä Ducks-puolustukseen, jolla on tällä hetkellä riveissään vain yksi oikea käsi alhaalla pelaava puolustaja, Josh Manson. Myöskään Faulkin palkasta siirto ei jää kiinni, sillä Ducksilla on palkkakatossaan 8,5 miljoonaa dollaria vapaata tilaa jenkkipakin hankkimiseksi.

LUE MYÖS: Hurja väite! Pittsburgh-tähti Jevgeni Malkin syypää Phil Kesselin kauppaamiseen

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!