Tuore Buffalo-luotsi ylistää Rasmus Ristolaista – otti jo vastuuta suomalaisen jatkosta joukkueessa

Buffalo Sabres-puolustaja Rasmus Ristolainen on liikkunut pitkin kesää monissa siirtohuhuissa. Tällä hetkellä näyttäisi kuitenkin siltä, että 24-vuotias suomalainen ainakin aloittaa tulevan kauden edelleen Sabres-paidassa.

Joukkueen uusi päävalmentaja Ralph Krueger kertoo odottavansa innolla yhteistyötä Ristolaisen kanssa.

– Olemme olleet yhteyksissä jopa ihan tässä viime päivinä. On upeaa tehdä töitä noin taitavan pelaajan kanssa. Tiedän, että Rasmuksella on vielä käyttämätöntä potentiaalia, ja sen esiin kaivaminen on minun ja muiden valmentajien vastuulla, Krueger painottaa NHL.com/fi:lle.

Sabres aloittaa kauteen valmistavan harjoitusleirinsä torstaina ja Krueger kertoi Ristolaisen olevan mukana joukkueen epävirallisissa harjoituksissa jo tiistaina.

Buffalolaisryhmän GM Jason Botterill vakuuttaa ettei joukkuejohdon ja suomalaispakin välillä ole ongelmia ja kehuu tätä päävalmentajan tapaan vuolaasti.

– Keskusteluja on käyty positiivisessa hengessä. Rasmus on ollut aina sellainen pelaaja, joka tulee harjoitusleirille huippukunnossa. Kaikilta pelaajilta vaaditaan nyt sopeutumista, sillä uuden päävalmentajan myötä tulee uusi pelisysteemi ja uudet roolit. Uskon, että keskustelut jatkuvat sujuvasti niin Rasmuksen kuin muidenkin pelaajien kanssa, Botterill vakuuttaa.

Ristolaisella on 5,4 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimustaan jäljellä vielä kolme kautta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.