Ottawa Senators on viime vuosina ollut jatkuvasti pilkkakirveen kohteena. Seuran omistaja Eugene Melnyk on värikäs persoona, jonka suusta pääsee sammakoita tasaiseen tahtiin, ja seuran ottelutapahtumien tempauksetkaan eivät ole aina menneet putkeen.

Nyt Ottawan GM Pierre Dorion on saanut kuitenkin aihetta kukkoilla muille kollegoilleen. Useat NHL-seurat kamppailevat nuorten tähtien sopimustensa kanssa samaan aikaan, kun Ottawa sai kiinnitettyä Colin Whiten kuuden vuoden ja edullisen 4,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sopimuksella. Sopimusneuvotteluita ei ryöpytelty mediassakaan samalla tavalla kuin muiden pelaajien kohdalla.

Seuraavaksi Dorionin täytyy sorvata sopimus Thomas Chabotille, joka on yksi NHL:n parhaista nuorista puolustajista.

– Colin Whiten tapauksessa pystyimme pitämään kaiken todella luottamuksellisena ja saimme sopimuksen tehtyä. Emme usko, että puhumalla julkisesti mistään sopimusneuvotteluista, oli se sitten Chabot tai kuka tahansa rajoitettu vapaa agentti, tekee hyvää, Dorion sanoi heittäen piikkiä muille seuroille.

Ottawa neuvottelee jo Chabotin kanssa, mutta enempää Dorion ei suostu kertomaan. Puolustajalla on tulokassopimustaan yksi kausi jäljellä.

– Pysymme asiassa hiljaa. Meillä on ollut keskusteluita, enkä usko, että minun kannattaa sanoa enempää.