Venäläistoimittaja Igor Eronko kirjoitti Twitterissä, että KHL:ssä pelaava Moskovan Dynamo on hankknut Dmitrij Jaskinin oikeudet. Yhden kauden kattavan sopimuksen pitäisi tulla voimaan ihan näinä päivinä.

Igor Eronko

@IgorEronko
Moscow Dynamo acquired rights for Dmitrij Jaskin. 1-year deal should be in place soon #KHL #Caps

Jääkiekkoa vähänkin seuraavat ihmiset tietävät, että laitahyökkääjän paikalla viihtyvä pelaaja olisi kova vahvistus KHL:ään. Jaskinin viime kausi tosin meni vihkoon repaleisuuden takia. Pelaaja luuti runkosarjassa 37 koitoksessa pistein 2+6=8.

Jaskin on todellakin kovan onnen soturi. Toissa kaudella hän edusti tuoretta mestaria St. Louis Bluesia ja siis viime kaudella toissa kauden mestari Capsia.

Laitahyökkääjä on pelannut NHL:ssä kaudesta 2012-13 lähtien. Nyt putki on katkeamassa.