Erikoinen tapaus! Petostehtailija väärensi NHL-tähden nimikirjoituksen – tienasi kymmeniä tuhansia

© Kuva: Getty Images

Kanadalaismies tienasi jopa yli 23 000 dollaria myymällä väärennetyllä Edmonton Oilersin kapteenin Connor McDavidin nimikirjoituksella varustettuja pelipaitoja.

23-vuotias Chandra Vinesh Singh myi Facebookissa pelipaitoja valehdellen työskentelevänsä joko NHL-seuran taustayhtiön Oilers Entertainment Groupin tai urheilufanituoteliike Pro Am Sportsin palveluksessa.

Singhin epäillään kaupanneen ainakin kaksi väärennetyllä signeerauksella varustettua paitaa jopa 1400 dollarin hintaan.

Yksi asianomaisista hävisi huijarille peräti 23 000 dollaria. Uhreja oli yhteensä viisi.

Poliisin mukaan McDavid vahvisti henkilökohtaisesti paitojen nimikirjoitusten olleen epäaitoja. Asiakirjaväärennöksestä ja väärästä perusteesta kaupankäynnissä syytetty Singh passitetaan tuomarin eteen 23. syyskuuta.

Viranomaiset ja Edmontonin taustafirma kehottivat kiekkofaneja suosimaan jatkossa vain luotettaviksi tunnettuja fanituotteiden myyjiä.

– Tämä on hyvä muistutus faneillemme siitä, että kannattaa aina valita luotettava lähde, Oilers Entertainment Groupin varapresidentti Tim Shipton opasti.

– Lukekaa läksynne ja opiskelkaa. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on niin, Pro Am Sportsin johtaja Jack Cookson vakuutti.

Lähde: The Canadian Press


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.