Dallasin megatähti innoissaan seuransa kesähankinnoista: ”Nyt jos koskaan et halua pettää joukkuekavereitasi”

© Kuva: Getty Images

Jo päättyneellä kaudella lupaavia otteita NHL:n pudotuspeleissä esittänyt Dallas Stars vahvistui kesän aikana useammalla kokeneella nimimiehellä.

Joukkueen pitkäaikainen supertähti Tyler Seguin onkin enemmän kuin innoissaan Joe Pavelskin, Corey Perryn, Andrej Sekeran ja kumppaneiden hankinnasta.

– Seurojen GM:t laittavat joko kaiken peliin tai rakentavat rauhassa tulevaisuutta. Kun näet oman seurapomon hankkivan Pavelskin tapaisen kaverin, se kertoo koko joukkueelle ikkunan olevan auki ja että aiomme taistella nyt tosissaan Cupista. Se on tavoitteemme, maalimme ja odotusarvomme. Pelaajana innostut entistä enemmän nähdessäsi tuollaisien kesähankintojen toteutuvan, Seguin intoilee NBC Sportsille.

– Teet aina kaikkesi kesätreeneissä, mutta varsinkin kun tiedät joukkueesi lähtevän kauteen all-in-mentaliteetillä haluat tehdä kaikkesi varmistaaksesi sen, ettet petä joukkuekavereitasi kauden alkaessa, Seguin lupaa.

Myös suomalaisittain Starsin tulevasta kaudesta on muodostumassa huippumielenkiintoinen, löytyyhän tähtipaidoista useita vastuurooleissa pelaavia suomalaisnuorukaisia.

LUE MYÖS: Mediajätiltä kova arvio: Kaapo Kakko nousee suoraan New York Rangersin ykköskentälliseen – tässä syy!

LUE MYÖS: Lähde: Dallas Stars heitti suomalaispelaajansa siirtolistalle!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!