Jääkiekkovaikuttaja Alex Nunn keräsi Twitter-tililleen muutamia Kaapo Kakon näyttävimpiä suorituksia MM-kisojen maanantaisessa USA-pelissä. Näet kaikki tästä tai alhaalta rullaamalla Nunnin Twitter-päivitystä alemmaksi.

Twiitin päävideolla Kakko pyörittää NHL:n varaustilaisuuden pahimman kilpakumppaninsa ja tänään tiistaina 18 vuotta täyttävän Jack Hughesin maata kiertävälle radalle.

Vaikeaa on myös Kakkoa vastaan pelaavilla puolustajilla. Toisessa videossa Calgary Flamesin Noah Hanifin ei meinaa pysyä kintereillä millään. USA-pelin jatkoajalla Kakko piti pilkkanaan maan kenties suurinta NHL-tähteä tai ainakin kärkipakkia, Minnesota Wildin Ryan Suteria.

Kolme tällaista eri kategorioiden tähteä, Hughes, Hanifin ja Suter, ovat sen luokan nimiä, että suomalainen suurlupaus alkaa oikeasti olemaan varteenottava pelaaja jopa ykkösvaraukseksi juhannuksen NHL-draftissa.

Pitkään ykköseksi arvellun Hughesin korttitalo on, jos ei murtumassa, niin ainakin vaarassa romahtaa.

Kakko johtaa turnauksen maalipörssiä viidellä kihauksella, Hughes vaeltaa yhä kiikareilla.