Florida Panthersin keskushyökkääjät Aleksander Barkov ja Vincent Trocheck olivat yöllä Washington Capitalsia vastaan komeissa liekeissä. Suomalaissentteri saalisti tehot 0+3 ja kakkosentteri Trocheck pisteet 2+0.

Pantteripaitojen kolmas maali oli jenkille historiallinen. Se oli pelaajan uran sadas runkosarjapeleissä.

– Kiekon kanssa kuvien ottaminen on hauskaa, keskushyökkääjä veisteli joukkueen kotisivuilla.

Trocheck viittasi tällä NHL:n perinteiseen tapaan. Erilaiset virstanpylväiden saavuttamiset ikuistetaan siten, että pelaajasta otetaan kuva sen kiekon kanssa, jolla virstanpylväs sinetöityi.

Yhdysvaltalainen kehui ykkösentteriä taiston tauottua.

– Kaukalossa on hauskaa olla Barkovin kanssa. Hän tekee monia asioita todeksi.

Koska pelaajat ovat keskushyökkääjiä, eivät he normaaleissa olosuhteissa pelaa samassa ketjussa. Alivoimalla kaksikko kuitenkin on askissa samaan aikaan. Se onkin Trocheckin mieleen.

– Minusta tuntuu, että saan paljon erilaisia mahdollisuuksia hänen kanssaan, jopa alivoimallakin, sentteri kehui Barkovia.

Ottelun maalikoosteen ja tilastot näet täältä.

Floridan osalta kaksijakoinen kausi päättyy runkosarjaan hallitsevan mestarin kaatamisesta huolimatta. Joukkueella on jäljellä sesonkia vielä kahden pelin verran.

Ainakin nyt näyttää siltä, että pantteripaidat lähtevät kesälaitumille komean kevään jälkeen. Se voitti taannoin muun muassa kivenkovan Boston Bruinsin.