Ottawa Senators täräyttää – ruotsalainen superlupaus pelaa ensimmäisen NHL-ottelunsa!

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators esittelee varhain perjantaina Suomen aikaa pelattavassa St.Louis Blues-ottelussa mielenkiintoisen pelaajan, kun siirtorajalla joukkueeseen saapunut puolustajalupaus Erik Brännström pelaa ensimmäisen NHL-ottelunsa.

19-vuotias ruotsalainen saapui Senatorsiin tähtipelaaja Mark Stonen siirron yhteydessä Vegas Golden Knightsin organisaatiosta.

Nuorukainen on nevadalaisjoukkueen ykköskierroksen varaus kesältä 2017 ja on pelannut toistaiseksi Pohjois-Amerikan urallaan 46 AHL-ottelua tehoin 7+22=29.

Brännströmiä pidetään erittäin lupaavana puolustajana ja Senators-GM Pierre Dorion totesi jo Stone-kaupan yhteydessä olevansa todella tyytyväinen ruotsalaisen saapumiseen joukkueeseen. (lue uutinen täältä)