Paljastus: Winnipeg viritteli hurjaa kaappausta NHL:n siirtorajalla – ”He luulivat jo saaneensa hänet”

© Kuva: Getty Images

Kuusi kauppaa tällä viikolla leiponut Winnipeg Jets panosti maanantaina NHL:n siirtorajalla määrään, sillä seuran haaviin tarttui New York Rangersin hyökkääjä Kevin Hayes sekä lukuisia syvyyspelaajia alempiin ketjuihin.

Siirtorajan isoimmat vonkaleet kuten Mark Stone, Mikael Granlund ja Wayne Simmonds matkasivat muihin läntisen konferenssin kärkiseuroihin.

Jets oli kuitenkin lähellä napata riveihinsä yhden tästä kolmikosta.

– Wayne Simmonds… Jets luuli jo saaneensa hänet. He olivat valmiita siihen. Simmondsin piti vain kumota siirron estävä pykälä sopimuksestaan, niin kauppa olisi ollut valmis. Lopulta kanadalainen kaupattiin kuitenkin Nashville Predatorsiin, jonne hänen sopimuksessaan ei ollut siirron estävää pykälää. En yritä tässä sanoa, että Simmonds kieltäytyi siirtymästä Jetsiin, koska hän olisi pystynyt tekemään niin, mutta tämä siirto ei vain koskaan tapahtunut, koska Flyers kerkesi kaupata hänet Predatorsiin ennen sitä, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti Sportsnet Vancouver 650 -radiokanavalla.