NHL Without a Mapin seitsemännen kauden kahdeksannessa osassa Juhani Putkonen ja Juho Manninen jatkoivat keskustelua Columbus Blue Jacketsin suomalaispelaajien kanssa.

Tällä kertaa haastatteluun pääsivät maalivahti Joonas Korpisalo sekä hyökkääjä Markus Hännikäinen.

Yhdeksi mielenkiintoiseksi puheenaiheeksi nousi Hännikäisen viime kausi. Nuori hyökkääjä sai vakiinnutettua paikkansa ylhäällä, mutta väliajoin hän joutui istumaan pitkiäkin aikoja katsomon puolella.

– Parhaimmillaan meni kuusi tai seitsemän viikkoa, etten pelannut peliäkään. Vaikka viime kausi oli urani ensimmäinen NHL-kausi, niin kyllä se oli henkisesti raskain. Kyllä se vaan niin menee, että oli se sarja Suomen kakkosdivari tai NHL, niin sä haluat pelata, koska se on sun intohimo ja rakkaus. Sä olet sitä varten täällä. Ja sitten kun et pääse pelaamaan, niin kaikkihan sen ymmärtävät, että se on raskasta, Hännikäinen kommentoi ja jatkoi:

– Ja varsinkin se, että tässä ollaan kuitenkin koko ajan arjessa normaalisti mukana. Kun muut pelaa, niin mä poljen pyörää salilla. Teen kaikkeni sen eteen, että sitten kun se paikka tulee, niin olen valmis, hyökkääjä kertoi.

Tällä kaudella Hännikäinen onkin saanut viime kautta paremmin vastuuta. Jokerit-kasvatti on esiintynyt 42 ottelussa tehopistein 4+3. Viime kaudella suomalaishyökkääjän tilille kertyi vain 33 NHL-ottelua.

Mikäli haluat kuunnella Korpisalon ja Hännikäisen haastattelun kokonaisuudessaan, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet