Philadelphia Flyersin luottohyökkääjän päivät seurassa luetut? Pelaajalta tunteikas haastattelu: ”Olen ylpeä siitä mitä olen tehnyt”

© Kuva: Getty Images

Kahdeksan kauden ajan Philadelphia Flyersia edustanut laitahyökkääjä Wayne Simmonds on suurella todennäköisyydellä vaihtamassa maisemaa vielä ennen NHL:n siirtotakarajan umpeutumista.

30-vuotias voimahyökkääjä pelaa parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta, eivätkä osapuolet ole päässeet ainakaan toistaiseksi sopuun torontolaislähtöisen hyökkääjän jatkon suhteen.

Kuluvalla kaudella tehot 16+11=27 iskenyt hyökkääjä myöntääkin siirron olevan lähellä.

– Se on hyvin mahdollista. En tiedä mitä on meneillään. Haluaisin jatkaa täällä, mutta päätös ei ole omissa käsissäni, Simmonds kommentoi tilannettaan NBC:n haastattelussa.

– Tämä on ollut kotini pitkän aikaa. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa antaneeni kaikkeni joukkueelle kahdeksan viimeisen kauden aikana.

Osaltaan miehen tulevaan seuravalintaan vaikuttaa myös se, että hyökkääjän vaimo synnyttää parin kuukauden päästä maailmaan pariskunnan esikoislapsen.

– Meidän täytyy miettiä perheenä tarkkaan, mitä haluamme tehdä kuluvan kauden jälkeen ja mihin haluamme lapsen kanssa asettua. Elämässäni on tällä hetkellä paljon muutakin kuin pelkkä jääkiekko, Simmonds paljastaa muistuttaen siitä, että maailmassa on paljon jääkiekko tärkeämpiäkin asioita.

Simmonds olisi joka tapauksessa kova lisä useamman Stanley Cupista tällä kaudella kamppailevan seuran loppukauden kokoonpanoon. NHL:n siirtotakaraja umpeutuu Suomen aikaa maanantai-iltana.

MUITA PÄIVÄN SIIRTO- JA SOPIMUSUUTISIA:

Columbuksen Jarmo Kekäläinen mellastaa siirtomarkkinoilla: hankki Ottawasta toisenkin hyökkääjätähden!

Columbuksen pelaajakaupat kaikkea muuta kuin ohi? Seura veti entisen ykköskierroksen varauksensa pois kokoonpanosta

New York Rangers ja Dallas Stars täräyttivät vaihtokaupan: tähtihyökkääjä vaihtaa maisemaa!

Florida Panthers solmi jatkosopimuksen nuoren hyökkääjänsä kanssa – jatkaa seurassa hämmentävän halvalla!