Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen jatkaa kovia riskihankintojaan NHL:n siirtotakarajalla!

Nyt haaviin tarttui myös toinen Ottawa Senatorsissa viimeistä sopimuskauttaan pelaava tähtihyökkääjä, kun suomalainen naarasi Ohioon myös 26-vuotiaan Ryan Dzingelin.

Dzingelin lisäksi Columbukseen siirtyy kaupassa 7. kierroksen varausoikeuden tulevan kesän draftiin. Ottawaan vaihdossa matkaavat hyökkääjä Anthony Duclair sekä kaksi 2. kierroksen varausoikeutta (2019 ja 2020).

Siirtotakarajan isoksi nimeksi kohonnut Dzingel pelaa uransa parasta kautta hyökkääjän iskettyä Ottawassa pelaamissaan 57 ottelussa 44 (22+22) tehopistettä. Miehen nykyinen sopimus on arvoltaan 1,8 miljoonaa dollaria vuodessa, joskin siihen on luvassa todella reipas korotus viimeistään tulevana kesänä.

23-vuotias Duclair on pelannut tällä kaudella Blue Jacketsin riveissä 53 ottelua tehoin 11+8=19. Mies tienaa nykyisestä, niin ikään tähän kauteen umpeutuvasta sopimuksestaan 650 000 dollaria per kausi.

MUITA AAMUN SIIRTO- JA SOPIMUSUUTISIA:

Florida Panthers solmi jatkosopimuksen nuoren hyökkääjänsä kanssa – jatkaa seurassa hämmentävän halvalla!

New York Rangers ja Dallas Stars täräyttivät vaihtokaupan: tähtihyökkääjä vaihtaa maisemaa!

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Locked and loaded.

#CBJ