The Athletic -lehti on saanut tietoonsa, että Montreal Canadiensin hyökkääjä Charles Hudon haluaa vaihtaa maisemaa, jos hänen nykyiseen tilanteeseensa ei tule muutosta.

24-vuotias kanadalaistaituri on vajonnut tällä kaudella ajoittain jopa katsomon puolelle, eikä hänelle ole kertynyt kuin vain 23 ottelua. Viime kaudella 30 tehopistettä nakuttanut hyökkääjä on summannut tällä sesongilla vaatimattomat tehot 3+1.

Hudonin pelaaja-agentti Allain Roy ei turhaa peitellyt suojattinsa aikeita.

– Charlie haluaa pelata NHL:ssä, tapahtui se sitten Montrealissa tai jossain muualla. Hän on hyvä pelaaja. Odotamme vastausta tähän tilanteeseen Montrealilta tai sitten joltain muulta joukkueelta, Roy kommentoi The Athletic -lehdelle.

Canadiensiin vuoden 2012 varaustilaisuudessa viidennellä kierroksella varattu kanadalainen tienaa vielä ensi kesään asti 650 000 dollarin palkkaa.