Dallas Starsin johtoporras on avautunut poikkeuksellisella tavalla joukkueen ykköstähtien Tyler Seguinin ja Jamie Bennin esityksistä.

Kaksikon alkukausi on ollut synkkä. Benn tienaa tästä kaudesta hurjat 13 miljoonaa dollaria (palkkakattoon vaikuttaa 9,5 miljoonaa), kun taas Seguinilla alkaa ensi syksyllä uusi 9,85 miljoonan vuositulot alkava sopimus.

Siihen nähden kaksikon panos kaukalossa on ”vi**n hevonpaskaa”, kuten Starsin toimitusjohtaja Jim Lites kiteyttää tuoreessa The Athleticin haastattelussa.

Hyökkäys on poikkeuksellisen suora. Kiekkopomo kertoo kyllästyneensä supertähtien konttaamiseen – hän on saanut seuran omistaja Tom Gaglardilta pitkin kautta suoraa palautetta supertähtien synkästä pelistä.

Tuorein tapaus nähtiin torstaina, kun Stars kaatoi Nashville Predatorsin maalein 2-0.

– Hän on raivoissaan. Joukkue oli ok, mutta Seguin ja Benn kauheita, Lites kiteyttää.

Ongelma jatkunut pitkään

Kapteenina toimiva Benn on iskenyt tällä kaudella 38 peliin tehot 15+15. Seguinilla on kasassa tehot 11+21=32. Vaikka tehot ovat heikommat kuin aiempina vuosina, on johtoportaalla suurempi huoli kaukalossa nähty flegmaattisuus.

The Athletic paljastaa, että Lites otti yhteyttä muutamaan Dallasin mediaan, jotta toimittajat kirjoittaisivat ongelmasta supertähtien kanssa.

– Tämä on tähtien ajama sarja. Ja meidän tähtemme ei saa hommaa tehtyä. Tämä on noloa eikä kukaan kirjoita siitä. Kirjoittakaa siitä!

– Nämä kaverit eivät ole tarpeeksi hyviä minulle. Ei tarpeeksi hyviä omistajille, ei tarpeeksi hyviä GM:lle. Olemme pitäneet palavereja, mutta he eivät ota vastuuta jäällä, Lites lisää.

Kiekkopomo ihmettelee, miten keskustelu on välillä mediassa väärissä asioissa. Kritiikkiä sataa joskus aivan outoon suuntaan.

– Olen kyllästynyt, miten bloggarit jauhavat Brett Ritchiestä, Julius Hongasta tai Gavin Bayreutherista. Me olemme liian hyviä tähän. Fanit ja omistaja ansaitsevat enemmän Bennilta ja Seguinilta.

Stars taistelee tiukasti paikoista kevään pudotuspeleihin. Silloin duolta kaivataan enemmän.

– He ovat olleet joskus loistavia pelaajia. Mutta olemme pelanneet 40 ottelua, eikä tulosta näy. Olemme hiipumassa pudotuspelien ulkopuolelle tätä vauhtia.