Suomalaisia kiekkofaneja hemmotellaan illalla pitkästä aikaa maksuttomalla kanavalla näkyvän NHL-pelin muodossa, kun TV5 tarjoaa Carolina Hurricanesin ja Arizona Coyotesin välisen ottelun parhaaseen katseluaikaan kello 20!

Myös ottelun suomenkielinen ennakkostudio on katsottavissa TV5:n puolella alkaen kello 19.30.

Itse otteluun suomalaisväriä tuo Carolinan viime ottelussa huimat tehot iskenyt tähtikaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, minkä lisäksi myös Janne Kuokkanen esiintynee ottelussa kotijoukkueen väreissä. Vierasjoukkue Arizonan ainoa suomalaispelaaja, maalivahti Antti Raanta sen sijaan on sivussa ottelusta. Miehen koko kausi on todennäköisesti ohi.

Carolina lähtee otteluun tukalasta tilanteesta, sillä joukkue on voittanut vain yhden seitsemästä viime ottelustaan. Paljoa paremmin ei tosin mene vierasjoukkueellakaan, joka tosin onnistui katkaisemaan neljän ottelun tappioputkensa edellisessä ottelussaan.

Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes ottelu alkaa TV5:llä kello 20.