Tyly komennus: Chicago Blackhawksin suomalaislupaus lähettiin farmin farmiin

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Kevin Lankisen vaikea tulokaskausi jatkuu Pohjois-Amerikassa.

23-vuotias suomalaismaalivahti on lähetetty nimittäin jälleen kerran ECHL:ssä pelaavan Indy Fuelin riveihin. Lankinen on ollut viime aikoina melkoisessa ”hissiliikkessä”, sillä hänet on lähetetty reilun kuukauden aikana kolmesti AHL:stä ECHL:ään ja toistepäin.

Nuori suomalaismaalivahti siirtyi Chicago Blackhawksin organisaatioon täksi kaudeksi, mutta NHL-paikasta hän on vielä hyvin kaukana. AHL-paikankin vakiinnuttaminen on osoittautunut tällä hetkellä haasteelliseksi.

Lankinen on pelannut tulokaskaudellaan neljä ottelua AHL:ssä sekä samaisen määrän ECHL:ssät

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!