Lähde: Boston Bruins leipomassa vaihtokauppaa – metsästää kovaa NHL-maalitykkiä?

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins on aloittanut kautensa odotetun vakuuttavasti ja joukkuetta pidetään yhtenä NHL:n mestarisuosikeista.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Darren Dregerin mukaan Bruinsin joukkue ei kuitenkaan ole vielä täysin valmis ja sen seura myös tiedostaa itse.

– He yrittävät vahvistaa joukkuetta. Tämä ei ole uutispommi, mutta he ovat yksi niistä seuroista, jotka ovat etsineet vaihtokauppaa jo kauden alusta lähtien. Tiedämme, että he hommasivat Rick Nashin viime vuonna lyhyeksi ajaksi. He eivät kuitenkaan menneet aivan niin pitkälle pudotuspeleissä, kun he olisivat toivoneet. He silti uskovat olevansa mestarisuosikkeja tällä hetkellä, Dreger kertoi Bruinsin tilanteesta Toronton TSN 1050 -radiokanavalla.

– Moni NHL-seura varmasti soittanut heille ja udellut: ”Olisimme varmasti valmiita tähän kauppaan, mutta se vaatisi Jake DeBruskia takaisin.” Noh, Bruins ei kauppaa DeBruskia. He voisivat kuitenkin tarjota sen sijaan Anders Björkiä tai Danton Heineniä – tai muuta nuorta pelaajaa, Dreger jatkoi.

Dreger kaavailee, että Bruinsin kiikarissa on meritoitunut tähtipelaaja.

– Kun katson Bostonia, haluaisin heidän ottavan yhteyttä alisuorittavaan joukkueeseen kuten Los Angeles Kingsiin. En tiedä miltä Jeff Carterin sopimus näyttää, mutta tiedän että Carter tietää miten voitetaan. Kingsin täytyy muutenkin nuorentua ja nopeentua, joten nämä kaksi osapuolta sopisivat vaihtokumppaneiksi, toimittaja spekuloi.

– Mielestäni Carterin tyyppinen pelaaja – eli keskushyökkääjä, olisi sellaista, mitä Bruins varmasti haluaa lisätä seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!