St. Louis Bluesin taiturimainen Robby Fabbri tekee alkavalla kaudella paluun nuottijoukkueen kokoonpanoon.

22-vuotias kanadalaishyökkääjälle on tehty helmikuusta 2017 lähtien kaksi polvileikkausta, eikä mies ole pelannut peliäkään tämän jälkeen. Tästä huolimatta Bluesilla on edelleen kova luotto Fabbriin, jonka kanssa seura solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen heinäkuun 3. päivä.

– Hän voi todella hyvin. Hän treenaa parhaillaan Torontossa ja aika näyttää, mikä hänen kuntonsa on harjoituskaudella. Tunnen syvää myötätuntoa Robbya kohtaan. Hänestä kehittyi loistava pelaaja ja sitten nämä kaksi loukkaantumista pitivät hänet sivussa lähes 1,5 vuotta. Haluamme olla varmoja, ettemme laita häntä syksyllä sellaiseen asemaan, jossa hän voisi epäonnistua. Kun hän tulee takaisin, haluamme hänen tekevän parhaansa, mutta odotettavissa varmasti on pienoista hienosäätöä, Bluesin GM Doug Armstrong kertoi heinäkuussa seuran verkkosivuilla.

Fabbri pelasi St. Lousissa debyyttikautensa kaudella 2015-16, jolloin hän teki loistavan esiinmarssin iskien pelaamassaan 72 runkosarjapelissä tehot 18+19=37. Myöskään pudotuspeleissä nuorukainen ei jättänyt ketään kylmäksi vaan takoi 20 ottelussa komeat 15 tehopistettä (4+11).