Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ja joukkueen ykköstähti Artemi Panarin tapasivat maanantaina Nizzassa, jossa osapuolet neuvottelivat venäläishyökkääjän tulevaisuudesta ohiolaisseurassa.

Keskustelutuokio kesti lopulta vain 45 minuuttia, eikä yksityiskohdista tippunut juuri mitään julkisuuteen.

The Athleticin toimittajan, Aaron Portzlinen mukaan Panarinin agentti on nyt kuitenkin vahvistanut, että Panarin vaati Kekäläiseltä siirtoa toiseen joukkueeseen, ja että tämän on tapahduttava viimeistään 13. syyskuuta mennessä.

– Artemi rakastaa jääkiekkoa, mutta hän vihaa bisnestä, joka siihen liittyy. Kun kausi starttaa, hänen fokuksensa täytyy suuntautua peliin, Panarinin agentti Daniel Minstein sanoi torstaina Portzlinelle.

Panarinin vaatimuksessa on kuitenkin yksi hieman erikoinen seikka. Hänen nykyistä sopimustaan on vielä vuosi jäljellä, jonka jälkeen hänestä tulee vapaa agentti. Toisin sanoen Kekäläisen ei tarvitse tehdä mitään, mikäli hän ei itse halua.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Kekäläinen on kuitenkin saanut Panarinista useita tarjouksia, joista osa ovat olleet jopa ”varsin päteviä”. Jos Panarinia ei kiinnosta enää pelata Columbukselle, kannattaako hänestä väkisin pitää kiinni?