Minnesota pestasi uusia pelaajia – Vahvistus SHL:stä

Mikael Granlundin ja Mikko Koivun työnantaja Minnesota Wild ilmoitti keskiviikkona tehneensä kaksi uutta pelaajasopimusta. Ruotsalaispuolustaja Eric Martinsson on allekirjoittanut yksivuotisen kahden suunnan sopimuksen. Venäläishyökkääjä Dmitri Sokolov on puolestaan laittanut nimensä kolmevuotiseen tulokaspaperiin.

Martinsson on viimeiset neljä kautta pelannut Ruotsin SHL:ssä Vaxjön joukkueessa. Häntä ei ole varattu NHL:ään.

Sokolov on Minnesotan seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2016. Hän pelasi loistavan kauden OHL-junioriliigassa keräten 60 ottelussa pisteet 50+46=96. Pudpotuspeleissäkin hän saalisti 12 ottelussa tehot 8+7.

Wildin kausi päättyi tällä kaudella ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Winnipeg Jets vei voiton.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!