Kesän 2015 varaustilaisuus muistetaan erittäin kovatasoisena. Tuolloin ensimmäisenä huudettiin ennakoissa hehkutettu vuosikymmenen paras lahjakkuus Connor McDavid. Seuraavakaan nimi ei ollut paljoa hullumpi, kun Buffalo Sabres sai Jack Eichelin, jonka ympärille seura aikoo rakentaa tulevaisuutensa.

Voisi luulla, että myös kolmantena huudettu pelaaja olisi todellista tähtitasoa ja voisi loistaa NHL:ssä samantien. Arizona Coyotes taisi tehdä kohtalokkaan virheen, kun se varasi Mitch Marnerin sijaan McDavidin kanssa samassa seurassa kasvaneen Dylan Stromen.

Stromen hypetys oli ennen varaustilaisuutta korkealla, koska hän oli tehnyt kauden aikana yli 120 tehopistettä juniorisarja OHL:ssä. Keskushyökkääjä oli myös loistanut Kanadan nuorten maajoukkueessa, joten Arizona luuli tekevänsä varman valinnan.

Stromea säästeltiin vielä yksi vuosi, ja hän sai harjoitella ja pelata OHL:ssä. Kauteen 2016-2017 lähestyttäessä Arizona ei ollut täysin tyytyväinen huippulupauksen kehitykseen. Strome pelasi tuolla kaudella vain seitsemässä ottelussa ja päätyi takaisin juniorisarjaan.

Viime syksynä Arizona antoi Stromelle uuden mahdollisuuden, mutta heikkojen peliesitysten jälkeen hänet passitettiin AHL:ään. Komennus saattoi muuttaa pelaajan kelkan, kun hän löysi farmisarjassa peli-ilonsa uudelleen ja on tehnyt siellä 49 tehopistettä 44 ottelussa.

Panoksetta loppukauden pelaava Arizona kertoi sunnuntaina nostaneensa Stromen takaisin miehistöönsä farmijoukkue Tucson Roadrunnersista. Huippulupaukselle tämä mahdollisuus saattaa olla yksi viimeisistä.