Täysin väärässä sarjassa? Suomalainen NHL-lupaus tekee järisyttävää jälkeä – jo reilusti yli 100 tehopistettä

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Aleksi Heponiemi oli jälleen hurjalla pelipäällä, kun hänen edustamansa Swift Current Broncos kukisti WHL-jäillä Calgary Hitmenin maalein 6-4.

Nuori suomalaishyökkääjä oli ottelussa vahvasti esillä, kun hän merkautti pistetililleen neljä syöttöpistettä. Heponiemi on viimeistellyt nyt kuluvalla kaudella 49 otteluun uskomattomat tehopisteet 26+83=109.

Tampereen Ilveksen kasvatti on tällä hetkellä WHL:n pistepörssissä kolmantena. Hänen sijoituksensa on kova, sillä Heponiemi oli sarjasta pitkään sivussa nuorten MM-kilpailujen vuoksi. Hyökkääjä on ollut myös loukkaantuneena.

Nuoresta hyökkääjätaiturista odotetaan tulevaisuudessa NHL-pelaajaa. Florida Panthers varasi pelaajan itselleen viime kesänä.