Kohuttu NHL-tähti näytti arvostelijoille pitkää nenää heti debyytissään – ”Meillä oli ehdottomasti kemiaa”

© Kuva: Getty Images

NHL-tähti Evander Kane pelasi tiistaina ensimmäisen kerran uuden seuransa San Jose Sharksin paidassa ja oli heti tehokas. Kane summasi tehot 0+2, kun San Jose kaatoi Edmonton Oilersin 5-2.

Kane siirtyi maanantaina San Josen paitaan Buffalo Sabresista isossa pelaajakaupassa. Buffalo on kyntänyt jo pitkään, mutta Sharksille merkitsee vielä jokainen peli paljon. Siinä on iso ero.

– Tulin tänne tavallaan tilanteesta, missä ei pelattu enää merkityksellistä kiekkoa tilanteeseen, missä jokainen peli vielä merkitsee, Kane sanoi NHL.comissa.

– Mutta totta kai tämä tilanne sytyttää ja sitä yrittää muuttaa peliään niin paljon kuin vain pystyy. Oli mukavaa päästä tehoilla ja auttaa joukkuetta hyökkäyspäässä ja tietenkin myös muilla osa-alueilla, Kane jatkoi.

Kane pelasi tiistaina samassa ketjussa Joe Pavelskin ja suomalaishyökkääjä Joonas Donskoin kanssa. Pavelski iski tiistain tehot 1+3 ja Donskoi 0+1.

– Meillä oli ehdottomasti kemiaa. Hän (Kane) on kaveri, joka on hyvin nopea ja pystyy kuljettamaan kiekkoa kovassa vauhdissa. Se avasi meille paljon tilaa tänään, Pavelski näki.

Kane kiitteli vielä myöhemmin Twitterissä Sharksin kannattajia lämpimästä vastaanotosta uuteen kotihalliin.