Yksi kaikkien aikojen NHL-vahteihin kuuluva Martin Brodeur on ollut sivussa otsikoista sen jälkeen, kun lopetti uransa keväällä 2015. Nyt olympialaisten alla maalivahtilegenda paljasti Hockey Centralille olleensa Kanadan olympiajoukkueen mukana maalivahtien valinnoissa.

Brodeurin vastuualueella oli antaa oma mielipiteensä kanadalaisista maalivahdeista, jotka valittiin PyeongChangiin. Valinnat miellyttivät entistä Devils-pelaajaa.

– Meillä täytyy olla erittäin hyvät vahdit, jotta pärjäämme turnauksessa, Brodeur kertoi.

Kanadan paidassa olympiakultaa voittanut Brodeur ei saa työstään mitalia, jos maa selviytyy kolmen parhaan joukkoon. Hän silti halusi auttaa maajoukkuetta, joka on antanut hänelle lukuisia muistoja ja kokemuksia.

– Haluan tehdä tietynlaisen vastapalveluksen. Minua ei haittaa, vaikka saisin palkinnoksi vain kädenpuristuksen.

Kanadan joukkueeseen tutustunut maalivahti paljasti joukkueen suurimman valttikortin ja paljasti esille nousevat pelaajat.

– Joukkueemme työmentaliteetti on käsittämätön. Jokainen pelaaja ansaitsee olla tuolla pelaamassa. Uskon, että puolustaja Chris Lee tulee yllättämään monet kotikatsojat, sillä hän ei ole tuttu NHL:ää seuraaville. Lisäksi Sveitsiä vastaan kaksi maalia tehnyt Rene Bourque on erityinen pelaaja.