Koko NHL:n peränpitäjä Arizona Coyotes yllätti maanantaina voittamalla kotiottelussaan New York Islandersin jatkoajalla 3-2. Matsissa kahdesti osunut ja syöttöpisteenkin saanut Nick Cousins viimeisteli voittomaalin.

Coyotesin maalivahti Antti Raanta lukeutui Coyotesin sankareihin. Hän esitti jatkoajalla huippupelastuksia.

Raanta torjui muutaman sekunnin sisään Islanders-pakki Nick Leddyn kaksi yritystä ja sen jälkeen vielä supertähti John Tavaresin yrityksen. Heti sen jälkeen Cousins osui vastahyökkäyksestä ja ratkaisi voiton.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Olin tarpeeksi onnekas, että onnistuin noissa torjunnoissa. On aika hieno tunne, kun torjuu muutaman kerran, ja me menemme toiseen suuntaan iskemään voittomaalin. En ole kovin monta kertaa tehnyt noita ottelun ratkaisevia isoja torjuntoja. Tämä oli mukavaa, Raanta kommentoi Coyotesin verkkosivuilla.

Kauden 20 ensimmäisestä ottelustaan vain kaksi voittanut Arizona on tammikuussa kääntänyt kurssiaan. Joukkue on hävinnyt kuukauden kahdeksasta ottelustaan varsinaisella peliajalla vain yhden.

– Viime otteluissa on huomannut, että kun pelaamme parhaalla tasollamme, olemme lähellä voittoja. Tämä on ollut hyvä jakso, Raanta iloitsi.

Pudotuspeleihin Coyotesilla ei silti ole asiaa.