Philadelphia Flyers voitti NHL:n sunnuntain päiväottelussa Yhdysvaltain pääkaupungissa Washington Capitalsin jatkoajalla 2-1.

Flyers siirtyi toisen erän alkupuolella johtoon Itävallan maajoukkuemiehen Michael Rafflin maalilla. Supertähti Aleksander Ovetshkin tasoitti toisen erän lopussa 1-1:een lämärillään.

Kotijoukkue Capitals sai tyytyä vain pisteeseen, kun Travis Konecny ratkaisi heti jatkoajan alussa lauottuaan vasempaan kulmaan.

[readmore from=”suomalaiset”]

Valtteri Filppula syötti Rafflin maalin. Hänen kauden tehopisteensä ovat 47 ottelusta 10+11=21. Filppula on nyt kolmen ottelun pisteputkessa.

Filppula sai peliaikaa 16.07. Flyersin toinen suomalaispelaaja Jori Lehterä oli jäällä 11 minuuttia ja 40 sekuntia.

Lehterä on saanut tyytyä Flyersissa pienempään rooliin. Hän on saanut osakseen arvostelua, vaikka on viime peleissä hoitanut tarjotun roolinsa ihan mallikkaasti. Kritiikki onkin kohdistunut siihen, miten Flyers hyötyi, kun sai Lehterän St. Louis Bluesista.

Capitals on tappiostaan huolimatta Metropolitan-divisioonan kärjessä. Flyers nousi voitollaan ainakin hetkeksi New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin edelle playoff-viivan yläpuolelle.