Pelaajan luulisi hyppivän ilosta, kun hänet kutsutaan farmista ylös NHL:ään. Winnipeg Jetsin organisaatiossa viidettä kautta pelaava Michael Hutchinson nousee kuitenkin kiukusta kihisten parrasvaloihin täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa jo kauden toisesta aivotärähdyksestä kärsivän Steve Masonin tuuraajana.

Hutchinson, 27, päätti rikkoa mediahiljaisuuden perjantaina saatuaan tiedon asiasta. Hän oli pitänyt siihen asti kiukun sisällään. Tuo kiukku oli kummunnut jo Jetsin harjoitusleiriltä lähtien, jolloin Hutchinson passitettiin AHL:ään ja Manitoba Moosen tolppien väliin.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Jos sinut alennetaan työssäsi, niin ärsyynnyt. Ja lähettäminen AHL:ään on sitä. Turha sitä on mitenkään kaunistella. Se oli syvältä, olin v*ttuuntunut!, Hutchinson lataa Winnipeg Sun-lehdelle.

Hutchinson on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Manitobassa saldolla 14-2-1 ja häikäisevällä torjuntaprosentilla 94,2.

– On kaksi tapaa hoitaa asiat siellä (AHL). Voit vain mököttää ja antaa pelisi kääntyä p*skaksi, tai voit käyttää sitä motivaation lähteenä osoittaaksesi sinne sinut lähettäneille henkilöille, että he ovat väärässä. Ja osoittaa olevasi NHL:n tasolla. Joten sitä minä yritän tehdä, todistaa näiden ihmisten olevan väärässä.

Jets palaa tänään lyhyeltä tauolta kohdatakseen kotonaan Calgary Flamesin. Sunnuntaina vuoroaan odottaa Vancouver Canucksin kohtaaminen.
Hutchinson on valmiina kaikkeen. Hän on karaistunut kohtaamaan kovia tilanteita.

– Jääkiekko on hauska peli ja ilmapiiri on joskus vähän outo. Sinut lähetään alas ja sitten sinut kutsutaan ylös. Et oikein tiedä koko kauden aikana, mitä on tekeillä. Onhan se täydellistä vuoristorataa.