Huhumylly NHL-seura Ottawa Senatorsin ruotsalaisen tähtipuolustajan Erik Karlssonin tulevaisuuden osalta käy yhä kovemmilla kierroksilla. Senatorsin GM:n Pierre Dorionin tuoreet kommentit asiaan liittyen nostavat ilmoille oikeastaan vain entistä enemmän kysymysmerkkejä.

Karlssonin kuuden vuoden mittainen ja 45,5 miljoonan dollarin arvoinen sopimus umpeutuu kauteen 2018-19. Mikäli Senators ei saa sitä ennen aikaan jatkopahvia tähtensä kanssa, niin Karlssonista tulee vapaa pelaaja.

– Päällimmäinen tavoitteemme on jatkaa Erik Karlssonin kanssa ja pitää hänet uransa loppuun Senatorsissa, Dorion julistaa Fansided-sivustolla.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Julistus tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin mahtipontisesti. Rivien välistä on luettavissa jopa todennäköisyys siitä, että Karlsson tulee vaihtamaan maisemia.

– Hän on erityinen pelaaja, mutta myös Wayne Gretzky treidattiin aikoinaan, joten jos joku tekee tarjouksen, josta et voi kieltäytyä, niin sinun on kuullosteltava tilannetta, Dorion pyörittelee.

Dorionin ajatukset onkin puettu Karlsson-huhuissa tähän muotoon: ei muuta kuin tarjouksia tulemaan.

Karlsson, 27, on pelannut meneillään olevalla kaudella 38 ottelua, joissa hän on kerännyt tehot 3+27=30. Ihan kelpo lukemat, mutta pistekeskiarvo 0,79 on kuitenkin hänen alhaisin sitten kauden 2010-2011.