Ottawa Senatorsin ja Montreal Canadiensin välisestä NHL:n ulkoilmaottelusta tuli lauantaina kotijoukkueen näytöstä. Senators vei kamppailun lukemin 3-0 nimiinsä ja voitti myös kamppailun laukaukset 38-28.

Jean-Gabriel Pageau vei Senatorsin vasta toisen erän loppupuolella 1-0-johtoon ja kamppailu ratkesi viimeistään Bobby Ryanin sekä Nate Thompsonin osumiin. Thompson ampui sinetin tyhjään maaliin.

Carey Price oli maalivahdeista työllistetympi 35 torjunnallaan, mutta taiston vei nimiinsä 28 kertaa torjunut Graig Anderson. Samalla Andersonista tuli NHL-historian vasta neljäs maalivahti, joka on torjunut nollapelin ulkoilmaottelussa modernin jääkiekon aikakaudella. Muut suoritukseen pystyneet kassarit ovat Cam Talbot, Miikka Kiprusoff sekä Jonas Hiller.

Nyt jo uransa lopettanut Kiprusoff ylsi saavutukseen vuoden 2011 Heritage-classic-ottelussa. Suomalaislegenda torjui tuossa ottelussa huimat 39 kertaa ja varmisti joukkueelleen 4-0-voiton Montrealista. ”Kipper” oli kovassa ”helteessä” etenkin ottelun toisessa erässä, kun hän torjui peräti 21 laukausta.