[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Calgary Flames-Detroit Red Wings
Perjantaina 10.11 klo 04.00
NHL

Calgary Flamesia vaivaa sama tauti kuin edelliselläkin kaudella, pelillinen indentiteetti on hataralla pohjalla vaikka joukkueella on sama päävalmentaja Glen Gulutzan puikoissa jo toista kautta. Kiekollinen peli on yllättävänkin tahmeaa, ottaen huomioon kuinka paljon joukkueen pakistossa on pelaavuutta mm. Dougie Hamiltonin johdolla (2+7). Calgaryn perisynti eli ailahtelevaisuus tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan, hyvänä päivänä joukkue pystyy voittamaan vankan esityksen jälkeen Pittsburghin, mutta seuraavassa pelissä on täysi vastaantulija NHL:n alakertajoukkuetta Vancouveria vastaan. Kauden alun jälkeen joukkueeseen hankittu Jaromir Jagr on kärsinyt loukkaantumisista ja on tehnyt kuuteen otteluun vaatimattomat tehot 0+2.

Detroit on esiintynyt kaukaloissa tällä kaudella odotettua pirteämmin, sen runkopelaajat ovat vastanneet huutoon odotettua nopeammin ja joukkue näyttäisi taistelevan jopa pudotuspelipaikasta. Silmiinpistävää on ollut joukkueen vahva suorittaminen vieraskaukalossa, jossa peli on viime kierroksilla kulkenut mallikkaasti. Neljästä edellisestä vierasottelusta voittoon on päättynyt kolme, ja etenkin Edmontin vieraana Detroit oli tyly joukkue naulaamalla ottelusta komean 4-0 voiton. Pelillisesti joukkue on ajautunut kauemmaksi takavuosien Red Wings-kiekosta, mikä voi olla hyväkin asia. Uutta pelitapaa toteuttavat uudehkot pelaajat Dylan Larkinin (2+12), Anthony Manthan (7+6) johdolla.

Poissaolot

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja.

Arvio

Joukkueiden edellissä kohtaamisissa Calgary on ollut niskan päällä, toki pitää muistaa että Detroit on etsinyt itseään edelliset kaksi-kolme kautta, kun se on aloittanut jälleenrakentamisprojektin. Detroit tuntuu olevan kaksikosta hieman vahvemmassa kunnossa ja etenkin vieraspelit ovat osoittaneet, että joukkueen pelitapa kestää painetta. Joukkue puolustaa huolellisesti ja iskee terävästi vastaan. Uskotaan nousukuntoisen Detroitin vievän matsin nimiinsä makealla vieraskertoimella.

Calgary-Detroit 2 (3.25)