Pohjois-Amerikasta, tarkemmin sanottuna Kanadan Albertasta, tarkemmin sanottuna Albertan provinssin Edmontonista, kuuluu kummia.

Paikallinen NHL-seura, Edmonton Oilers, on nimittäin tehnyt markkinoilla jotakin peliliikkeitä, joilla saattaa olla suomalaispelaajien suhteen huono vaikutus.

Oilers nimittäin tiputti huippulupaavan Kailer Yamamoton takaisin juniorisarjan puolelle, minkä piti mahdollistaa suomalaishyökkääjille, Jussi Jokiselle ja Iiro Pakariselle, enemmän vastuuta. Myöskään Jesse Puljujärven ylösnostoa ei pidetty mahdottomana.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Oilers saattaa olla väsäämässä veteraani Chris Kellyn perässä. Asiasta kertoi Oilersia läheltä seuraava kiekkotoimittaja, Mark Spector.

Spector kertoi asiasta omalla Twitter-tilillään, eikä palaute ollut kovinkaan loistavaa. Lisäksi se saattaa tarkoittaa sitä, että Jokisen ja Pakarisen roolit tulevat pysymään yhtä pieninä kuin tähänkin saakka, minkä lisäksi Pulju saa hyvästellä mahdollisuutensa nousta NHL-joukkueen riveihin.

Spectorin twiitin alle alkoikin sataa lukuisia vihaisia ja sarkastisia kommentteja, jotka olivat kohdistettu Oilersin GM:nä toimivalle Peter Chiarellille. Osan voit lukea alta:

bringer of passion

@jakebeleafs
Lmaoooooooooooooooooooo. Chiarelli is AWFUL.

Dalton

@Tatted2011
How does an old slow player help the struggling oilers ???

McDrai

@OilDoug
Why? How does this help scoring and speed?