Toronto Maples Leafs ja Los Angeles Kings saivat juuri oman kamppailunsa päätökseen, mikä päättyi kotijoukkue Leafsin 3-2-voittoon.

Torontolaisseura karkasi ottelussa jo 2-0-johtoon Matt Martinin sekä Tyler Bozakin maaleilla, mutta Kings kavensi kamppailun 2-1:een vain noin minuutti Maple Leafsin toisen osuman jälkeen.

Lopulta Patrick Marleau onnistui viemään isännät jälleen kahden maalin karkumatkalle, eikä Kings päässyt enää maalia lähemmäs. Täten Kings hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa varsinaisen peliajan puitteissa.

Ottelussa nähtiin kuitenkin eräs todella hämmentävä ja harvinainen tilanne. Kaikki alkoi oikeastaan siitä, kun Kingsin tähtivahti Jonathan Quick löi päänsä Maple Leafs -hyökkääjä Zach Hymaniin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Lopulta ottelun tuomaristo tuli pyytämään Quickia siirtymään kaukalosta sivuun, sillä neutraali aivotärähdystarkkailija halusi tutkia jenkkivahdin olotilan. Tästä syystä Kingsin maalinsuulle luisteli kakkosvahti Darcy Kuemper.

Eikä tässäkään vielä mitään. Mutta lähes heti sen jälkeen, kun Quick oli marssinut koppikäytävän uumeniin, teki hän paluun takaisin kaukaloon.

Lopulta ottelun tuomaristo kuitenkin päätti, että Quickin on oltava sivussa vähintään yhden vihellyksen ajan, minkä vuoksi Kuemper komennettiin takaisin maalinsuulle. Kuemper pelasi Kingsin maalissa lopulta vain 36 sekuntia, minä aikana hän sai yhden torjunnan.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.