Urheilijat ovat useimmiten outoa porukkaa, nimittäin kyseessä on erityisen taikauskoinen ammattikunta. Osilla pelaajista esimerkiksi jääkiekon puolella on liuta asioita, joita ei saa ja joita pitää tehdä pelipäivien aikana.

Nämä asiat voivat tapahtua joko kotona heti herätyksen jälkeen, tai vaikkapa vaihtopenkillä juuri ennen ottelun alkamista.

Jälkimmäisestä vaihtoehdosta nähtiin viime yönä mahtava esimerkki, kun Toronto Maple Leafs kohtasi kotikaukalossaan toisen Original 6 -seuran, Detroit Red Wingsin. Isännät vei kamppailun nimiinsä lukemin 6-3.

Joka tapauksessa ennen ottelua nähtiin vähintäänkin mielenkiintoinen rituaali, jossa pääosaa esittivät Maple Leafsin Matt Martin sekä Mitch Marner. Kaksikko nimittäin ensiksi haisteli yhdessä hajusuolaa ja irvisteli asianmukaisesti tämän päätteeksi.

Kun tästä oli saatu tarpeeksi, alkoivat miehet kutittelemaan toistensa kämmeniä. Kun tämä taasen oli ohi, oli aika ottaa muutama harjoitustaklaus. Oikeastaan tilannetta on mahdotonta kuvailla sanojen avulla, joten suosittelen katsomaan pätkän omin silmin.

Video tilanteesta löytyy alta.

Chirp Fest Hockey

@ChirpFestHky
Marner & Martin 😂😂 #beauties

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.