Nyt meni pasmat täysin sekaisin – Crosby ja Lemieux hurmasivat jenkkifutispelissä (KUVA)

© Kuva: Getty Images

Ketkä kaksi ovat Pittsburgh Penguinsin seurahistorian kaksi legendaarisinta pelaajaa?

Mielipiteitä on varmasti monia, mutta uskallan väittää, että jos seuran fanit saisivat nimetä esimerkiksi kolme pelaajaa, tulisivat useimpien suusta ulos Mario LemieuxSidney Crosby sekä Jaromir Jagr.

Tämän suhteen Twitterissä alkoi leviämään lauantaina hauska kuva, kun Oregonin ja Wyomingin yliopistot kohtasivat toisensa jenkkifutiksen yliopistosarja NCAA:ssa.

Nimittäin Oregonin hyökkäyslinjasta löytyi kaksi hyvinkin tuttua nimeä, jotka olivat siis Crosby ja Lemieux. Kaksikko veti kuitenkin vihkoon heidän pelinumeroidensa suhteen, sillä Tyrell Crosby käytti numeroa 73 ja Shane Lemieux numeroa 68.

Asia nousi tapetille, kun pittsburghilainen James Kent julkaisi omalla Twitter-tilillään kuvan siitä, kun kaksikko nostettiin yhdessä tv-kuviin.

Penguinsin omistajana toimiva Lemieux lopetti oman pelaajauransa kauden 2005-06 päätteeksi. Hän pelasi siis yhden kauden ajan samassa joukkueessa superlupaavan Crosbyn kanssa, joka on johdattanut Penguinsin nyt kahteen perättäiseen Stanley Cupin mestaruuteen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.