Winnipeg Jets ilmoitti tänään, että se on tehnyt kuusivuotisen jatkosopimuksen ykköspelaajiinsa lukeutuvan Bryan Littlen kanssa.

Littlen nykyinen sopimus, joka oli pituudeltaan viisivuotinen, kattaa vielä tulevan kauden ja hän tienaa sen myötä 4,7 miljoonaa dollaria. Sen sijaan kaudella 2017-18 voimaan astuva uusi sopimus nostaa hänen vuositienestinsä 5,29 miljoonaan dollariin.

Kaiken kaikkiaan 29-vuotiaan Littlen, joka pääsee niin sanotusti miehen ikään tämän vuoden marraskuussa, uuden kontrahdin yhteisarvo on hulppeat 31 miljoonaa dollaria.

Littlestä onkin kasvamassa kanadalaisseuralle todellinen seuralegenda. Hän on nimittäin kiekkoillut koko NHL-uransa ajan samassa organisaatiossa, joskin mukaan mahtuu itse seuran muutto Atlantasta Winnipegiin, ja näillä näkymin hän tulee pelaamaan Winnipegissä vuoteen 2024 saakka.

Littlelle sorvattu sopimus tarkoittaa sitä, että se päättyy hänen ollessaan edustuskelpoinen jo ikämiessarjoihin, sillä hänen pahvinsa päättyy, kun ikää mittarissa on 36 vuotta.

Edmontonista lähtöisin oleva Little on pelannut toistaiseksi NHL-urallaan 672 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 184+248=432. Pudotuspeliotteluita hänellä on kuitenkin valitettavan vähän – ainoastaan neljä kappaletta – ja niissä hän on tehnyt pisteet 2+1.

Little tulee kuitenkin mitä todennäköisimmin nauttimaan pudotuspelikeväistä selkeästi aiempaa useammin, sillä Winnipeg on menossa oikeaan suuntaan Patrik Laineen ja Mark Scheifelen kaltaisten nuorien supertähtien johdolla.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.