NHL:n historian Winter Classic järjestettiin vuonna 2008, kun Buffalo Sabres ja Pittsburgh Penguins kohtasivat toisensa Buffalossa järjestetyssä ulkoilmaottelussa. Sabresin kokoonpanossa on enää yksi kaveri, joka pääsi kokemaan kyseisen historiallisen hetken, ja hänen nimensä on Jason Pominville.

Ensimmäisestä Winter Classicista on siis kulunut jo kymmenen vuotta ja sen kunniaksi Sabres pääsee uudemman kerran pelaamaan taivasalle jättimäisen yleisön eteen. Se tulee nimittäin kohtaamaan ensi vuoden Winter Classicissa New York Rangersin MLB-seura New York Metsin kotiareena Citi Fieldillä.

Myös Pominville on tohinoissa mukana, sillä hänet kaupattiin viime kesänä takaisin buffalolaisseuran riveihin. Hän pelasi vuodet 2013-2017 Minnesota Wildin riveissä.

– Olin todella onnekas, kun sain pelata Buffalossa ensimmäisessä ottelussa noin kymmenen vuotta sitten. Katsokaa minkälainen tapahtuma siitä on nyt kasvanut. Katsokaa mikä se on nykypäivänä. On todella etuoikeutettua olla tässä mukana. Tämä on todellinen kunnia, Pominville kertoi eilisessä lehdistötilaisuudessa The Scoren mukaan.

– Meidän fanimme ovat tästä todella innoissaan, aivan kuten myös mekin. Toivottavasti saamme pystyyn kunnon show’n, josta kaikki saavat nauttia täysin rinnoin.

NHL:ssä on nähty tähän mennessä yhdeksän eri Winter Classicia. Sabresin ja Penguinsin lisäksi talviklassikon ovat päässeet kokemaan myös Rangers, Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks, Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, Philadelphia Flyers, Washington Capitals sekä Montreal Canadiens.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.