Kun pelaaja on juuri täyttänyt 20 vuotta, ei häneltä voikaan odottaa aina maailman fiksuimpia kommentteja tai kypsää peliä illasta toiseen. Tai siis näin se yleensä menee, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Tällä hetkellä NHL:ssä pelaa nimittäin uskomaton määrä todella kovia nuorukaisia, joista yksi on Toronto Maple Leafsin Mitch Marner.

Marner antoikin nyt uskomattoman kypsiä kommentteja koskien tulevaa kautta. Yksi suurista asioista on se, miten Maple Leafs onnistuu säilyttämään viime kauden tasonsa. Torontolaisseura nimittäin yllätti loistavalla pelillään viime kaudella kaikki ja onnistui palaamaan pitkän odotuksen jälkeen takaisin pudotuspelijoukkueeksi.

– Se tulee olemaan hauskaa nousta täältä taustalta ja uskoa toisten tekemiseen ja niiden, joiden vierellä pelaat. Kun teemme näin ja pelaamme parhaimmalla tasollamme, me tulemme olemaan parempia, kuin viime kaudella.

Marner myös vannotti sitä, miten kilpailuhaluisesta pelaajasta puhutaankaan. Hän ei nimittäin halua purra tuppea penkillä siinä vaiheessa, kun otteluita aletaan ratkomaan.

– Haluat olla kentällä silloin, kun peli pitää tasoittaa tai ratkoa jatkoajalla. Haluat saada isompaa roolia ja pelata jokaisen vaihtosi, kuin se olisi sinun viimeinen. Puolustus on aina ollut minulle tärkeää ja se tulee aina ensiksi.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.