Yli tuhannen ottelun NHL-legenda on nykyisin kantritähti – mukana ”Madden 18”-videopelissä!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Yhteensä 1 084 NHL-ottelua urallaan pelannut Theo Fleury on tehnyt totaalisen alanvaihdon – jääkiekkolegenda on nimittäin alkanut laulajaksi/lauluntekijäksi.

Fleuryn ja Phil Deschambaultin uusin single ”Longshot” julkaistiin perjantaina ja se on mukana amerikkalaiseen jalkapalloon perustuvassa ”Madden 18”-videopelissä.

Kappale esiintyy pelin samannimisessä tarinatilassa, jossa pelaajat kykenevät seuraamaan tietyn pelaajan taivalta uran alkuvaiheista NFL:ään asti.

Kyseistä sinkkulohkaisua pidetään Fleuryn musiikkiuran uutena virstanpylväänä. Kantrimusiikkia tekevä seitsenkertainen All Star-pelaaja teki debyyttialbuminsa ”I Am Who I Am” vuonna 2015. Albumi kertoo hänen rankasta lapsuudestaan, johon liittyi seksuaalista hyväksikäyttöä ja myöhemmin mukaan tullutta alkoholismia ja huumeita, jotka lopulta lopettivat hänen NHL-uransa vuonna 2003.

Uusi single on sen sijaan kevyempi kappale, joka kertoo pienestä kaupungista tulevan urheilijan pääsemistä suuriin parrasvaloihin.

Itsekin pienestä Oxbowin kaupungista lähtöisin oleva Fleury on ollut koko ikänsä suuri kantrimusiikin fani ja on nyt saanut jo toistamiseen harrastuksestaan ammatin.

– Yksi lämpimimmistä muistoistani lapsuudessa oli kuunnella pappani soittavan musiikkia, Fleury kertoi, kun hänen ensialbuminsa oli julkaistu.

– En vain herännyt yhtenä aamuna ja päättänyt alkavani kantritähdeksi. Tämä on ollut kuusivuotinen projekti. Olen käynyt laulu- ja performanssitunneilla jo kuuden vuoden ajan.

 NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS