NHL päätti jo aikapäivää sitten, että se ei aio lähettää pelaajiaan tulevan vuoden talviolympialaisiin, eikä se saanut päätökselleen tukea juuri keneltäkään.

Pelaajat ja fanit – siis jääkiekon sekä NHL:n suola – ovat kaikki olleet vuorotellen sitä mieltä, että liigan päätös oli täysin absurdi. Myös pohjoisamerikkalaiset toimittajat ovat vuorotellen kuuluttaneet, että NHL:n teko on lähes anteeksiantamaton.

Nyt pelaajista Dallas Starsin supertähti Tyler Seguin on antanut asiaan oman mielipiteensä. Hänen kommenttinsa eivät olleet millään tavalla turhan räväköitä, mutta hän laukoi ilmoille silti suoran ja oman mielipiteensä.

– Se on ehdottomasti sydäntäsärkevää. Kun sitä kasvoi lapsena, niin monien lapsen haaveena, jotka tässä liigassa pelaavat, oli pelata joskus NHL:ssä ja voittaa Stanley Cup, mutta myös edustaa omaa maatasi. Se on urheilun ja jääkiekkoilijana olemisen suola, Seguin avautui toimittajille The Scoren mukaan.

Pelaajista esimerkiksi Alexander Ovechkin ilmoitti jo ennen NHL:n päätöstä, että hän tulee osallistumaan olympialaisiin joka tapauksessa. Viime aikoina hänen kommenttinsa ovat kuitenkin kielineet siitä, että hän saattaa sittenkin jättää olympialaiset välistä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.