Edmonton Oilersin Connor McDavid on jo päässyt omasta jatkostaan sopuun Edmonton Oilersin kanssa, joten fanien katseet ovat kääntyneet luonnollisesti Jack Eichelin suuntaan.

Nyt Sabresin GM:nä toimiva Jason Botterill on paljastanut jatkoneuvotteluista suuren suuren faktan; uusi jatko ei riipu tällä hetkellä sopimuksen pituudesta, vaan rahasta.

– Me haluamme ehdottomasti tehdä Jackin kanssa maksimaalisen kahdeksan vuoden jatkosopimuksen. Myös hän uskoo samalla tavalla ja kaikki keskustelumme hänen kanssaan ovat olleet todella positiivisia, Botterill kertoi WROC:lle.

Botterill myönsi myös epäsuorasti, että McDavidin ja Leon Draisaitlin jättimäiset jatkosopimukset ovat muuttaneet pelin kuvaa nuorten pelaajien jatkosopimusten suhteen.

– Nämä markkinat ovat tämän kesän vuoksi tällä hetkellä todella uusia meille kaikille, johtuen viimeaikaisista sopimuksista, mutta neuvottelut ovat menneet siltikin hyvin hienosti.

Botterillilla on myös kokemusta Eichelin taustajoukkojen kanssa, minkä hän uskoo olevan molempien osapuolten kannalta hyvä asia. Hän nimittäin on käynyt Eichelin agentatuurin kanssa aiemmin historian saatossa hyvä neuvotteluita.

– Ne ovat kaiken lisäksi olleet sopuisia molempia osapuolten osalta. Olen tehnyt heidän kanssaan enemmän kuin muutaman sopimuksen myös aiemmin, joten meillä on olemassa hyvä suhde ja ymmärrys toisiamme kohtaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.